Beoordelingen van Halal Fried Chicken Amsterdam

Recente recensies van Halal Fried Chicken Amsterdam

2 sterren na 10 reviews

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden chicken burgers menu besteld en kregen spicy chicken wraps. Dit was voor de kinderen niet te eten!

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld niet bezorgd bestelling konden ze niet zien. Heb aangegeven het zo snel mogelijk te willen. Gebeld konden de bestelling niet zien. Ben er zelf naar toe gegaan om het op te halen. Zelfs bij de balie moest ik een half uur wachten. Na een half uur kreeg ik via de mail bevestiging van mij bestelling dat het twee uur later bezorgd zou worden. Al met al hoofdpijn. Meisje bij de balie heeft haar best gedaan alleen spreken ze niet goed Nederlands.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel een wrap menu 2 uur wachten komt ie eindelijk aan ijs koud geen frietjes niet normaal heb dit ook door gegeven aan de lijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer waardeloos, meer dan 2 uur gewacht op me bestelling,en dan verkeerde bestelling ook ,nogmaals waardeloos eerste keer en tevens de laatste keer besteld.

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel slecht service verdienen niet eens een halve ster. Over 2.5 uur heb ik mijn bestelling gisteren gekregen door een storing in hun systeem. Ze hebben niet eens excuses aangeboden en jammer dat ik al had betaald en met fooi ook!!

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur en 3 kwartier gewacht

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb voor bijna € 28 een bestelling bij jullie gedaan. Ik heb om 16.30 uur besteld en ik heb niks ontvangen. Het is nu 20.10 En ik heb nog steeds niks ontvangen! en ik heb jullie een aantal keer gebeld en jullie beloven om mij terug te bellen. Dat is nog steeds niet gedaan super slordig super onbeleefd. Ik heb ook een aantal keren gevraagd om de bestelling te annuleren en om mijn geld terug te storten. Waardeloze service! Medewerkster vroeg ons om een kopie van de e-mail waar de bestelling op staat op te sturen. Dat heb ik gedaan. Nu heeft ze haar telefoon uitgezet of ze heeft mij geblokkeerd. Nogmaals, waardeloze waardeloze service!

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We moesten 2 uur op onze bestelling wachten! Nooit meer hier bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating