Beoordelingen van Halal Fried Chicken Amsterdam

Recente recensies van Halal Fried Chicken Amsterdam

4 sterren na 23 reviews

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel, lekker en dus zeker een aanrader

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Burger had slappe oude sla en amper saus.

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kipnuggets zijn verbeterd, ze zijn erg lekker nu. Anatolian fire was dit keer ook nog lekkerder en knapperig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was snel.op tijd

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker en vrij snel bezorgd

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer kwam de bezorging vrij snel. Maar miste er een deel vd bestelling. Gelijk gebeld (toen we aan het eten waren). Kreeg te horen dat het erg druk was en dat ik maar moest wachten, op de rest vd bestelling. Maar dat het missende nog wel nageleverd zou worden. 2,5 uur later wacht ik nog steeds. Nooit meer!

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super strakke levering op tijd vers. Complete bestelling. Smaak valt over te twisten mag wat unieker, spicier of spannender

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was snel geleverd maar brood was gortdroog

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker en netjes op tijd klaar om op te halen. Top👍

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bij aankomst waren ze nog niet eens begonnen met mijn bestelling . een uur voor tijd besteld

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim 2uur gewacht op mijn bestelling. Telefonisch waren ze niet bereikbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dit burger helemaal uit elkaar met me bon vast aan de kaas lekker hygiënisch dit zeg.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben 2 uur op onze bestelling zitten wachten. We wonen 2 min van de HFC vestiging. Hadden we maar gehaald. Echt schandalig dit. Vooral omdat we niet geïnformeerd zijn over de forse vertraging. Zelf 3x moeten bellen met de vestiging.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker alhamdulillah, barakAllahu fiekom

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk alleen 45 minuten langer gewacht op bestelling dan afgesproken tijdstip. Wel erg laat

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb besteld. Maar geen bestelling ontvangen. Waardeloze service.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij de 1ste ontvangen '' Bevestiging van uw bestelling bij Halal Fried Chicken'' staat een telefoonnummer. Ik belde omdat het lang duurde, maar wanneer je dit nummer gaat bellen, dan kom je uit bij een andere HFC die niks wist van mijn bestelling. Dit is erg verwarrend en wanneer je dit zegt tegen de medewerker dan krijg je tee horen dit gaat mij niks aan. Zeer onbeschoft en onbeleefd.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was er snel, burgers en nuggets waren heerlijk, alleen friet was ijskoud heb die overigens ook weg gegooid

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating